May 18, 2014, 6:50 PM

Платноходи 

  Poetry » Other
552 0 13

 

Облаци...  

Мълчаливи небесни платноходи,

тайни в пазвите си крият.

Дотежат ли им,

в доспехи сиви се обличат

и с оловни вопли

върху земята ги свличат.

 

Лодки,

с платна издути,

по пътища небесни плуват.

Бисери,

от облаци отронени,

бързат пръстта

да целунат.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??