25.03.2005 г., 22:14 ч.

Плитка разплитам... 

  Поезия
1326 0 10
Плитка се сплита,черни мисли втъкава,
дума във дума зла орисия вещае.
Черна магия на сърце ми е легнала-
мир и добра дума у дома да няма.
Тъмен ми облак над душа се извива,
слънце и цвете от взори скрива.
Люлка ме е ситно,ситно залюляла,
пред очи ми тъмни все се мъглее.
Сокол лети,с крила небо разтваря,
черна магия зад слънце затваря
и мене  лице пролет да види,
младост в душа тъжна да върне.
Плитка разплитам на лунна поляна,
босо пристъпвам в трева некосена.
Самодивско хоро магия разваля,
дума във дума зла орисия отваря.

© Надя Вълканова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??