22.05.2010 г., 19:39 ч.

Плод 

  Поезия » Бели стихове
576 0 3

Поглеждам те през рамо -

ухаеш на билки и пелин,

с дъх на буря е

красотата ти изтънчена...

Благодаря ти, мила,

за моя здрач в очите ти,

разпилените коси

и мелодията в тях...

но я кажи -

накъде с това излъчване -

спираш дъха, внуче,

мирише на грях...

Под сурдинка ще ви кажа -

много е хубава и

иска всичко днес и сега...

... дали да го дам?

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??