Поглеждам те през рамо -
ухаеш на билки и пелин,
с дъх на буря е
красотата ти изтънчена...
Благодаря ти, мила,
за моя здрач в очите ти,
разпилените коси
и мелодията в тях...
но я кажи -
накъде с това излъчване -
спираш дъха, внуче,
мирише на грях...
Под сурдинка ще ви кажа -
много е хубава и
иска всичко днес и сега...
... дали да го дам?
© Дима All rights reserved.