22.06.2010 г., 13:11 ч.

Плодородна земя! 

  Поезия » Философска
607 0 1

Днес вгледах се там в полята

и останах зашеметена от

дивотата и красотата...

Там всичко зеленее се

и някак си хубавее се...

 

Поляната, тя е всичко,

което останало е на

днешните нещастни хорица...

Тя е и девствеността,

тя е сиротата на света...

 

Останала ни гордост,

останала и запазена с

времето и с пъстрата земя...

Тя е от малкото неща,

което и хляб ни дава...

 

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??