16.04.2011 г., 11:04 ч.

Пловдивски централен подлез 

  Поезия » Гражданска
417 0 2

                ПЛОВДИВСКИ

                 ЦЕНТРАЛЕН
                      ПОДЛЕЗ

 

             С изненада

                     констатирам

                                при минаване!

            Станало е  у н и-к а л н о!

            От обилно препикаване...

            Но това не е фатално!

            Разкрасен е на местенца и

                                              фекално...

            СТРАНЕН НАРОД!

            Вместо да се облекчава

                      отсреща в тоалета,

                                   в подлеза

                                               го прави...

           На   Кмета   на   Авторитет!

           И ползвайки прородните си

                                          "амуниции",

           се подиграва с цяла Община.

           И с три вида дремещи

                                               Полиции...

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Където подлостта е водеща,подлезите са такива!
  • Много добре си пресъздал картинката в този подлез.Цялата ни държава е такава,сами си я цапаме,а после мърморим,че е мръсно.Институциите и полициите(даже май са повече от три вида ),също трябва да се посъбудят!
Предложения
: ??:??