18.11.2007 г., 22:36 ч.

по часовник 

  Поезия » Друга
780 0 3
Секунда след края
видях се в началото,
усетила страх
се прикрих под одеалото
и зачаках...
Не помня колко -
времето беше без значение,
нали сега не съществувах...
Имаше ме само в спомените.

© Ониксче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??