http://vbox7.com/play:d3de3309
Защото:
- Без истина няма доверие,
без доверие няма любов,
без любов няма щастие...
***
Знаеш ли как се лепи счупена стомна
и колко вярват на лъжливото овчарче?!
Сега ми дрънкай, знаеш, всичко помня,
макар че често на ударена се правя.
Кажи ми! Слушам те. Къде изгуби пътя?
Ще ти помогна, ще се върнем пак назад.
Ще опитам всичко зад гърба си да захвърля,
но нека не усещам острието ти отзад...
В миналото... някога, в любов се врекох
и обещах, че ще съм твоя до смъртта,
дълго вярвах... леко, искрено изрекох
мили обещания и думи в утринта...
Само дето днес илюзиите си загубих,
потурчих даже вярата си във доброто,
във този черен месец повечко научих
и отговорих си на всичките "Защо"-та.
Слушам те! Не може вечен хаос да царува,
и как ще върнем си душевния комфорт?
Защото времето изобщо не лекува,
а белегът остава в нас, с присъда:
- До живот.
© Анна Станоева Всички права запазени
Всичко е ясно,точно и добре написано.Впечатляваш!