30.07.2009 г., 10:47 ч.

По- добре да се прикрия 

  Поезия » Друга
705 0 2

29.07.2009

 

И днес отново ще ме преболиш!

Ни спомен, нито белег ще остане.

Днес за мен от болка няма да кървиш!

Зарастнаха в сърцето всички рани.

 

Аз утре чак ще те забравя,

а всеки следващ ден ще бъде утре!

Мислите за теб в кьошето ще оставя,

но ще се върнат те в мен дълбоко вътре!

 

И ден след ден в мойто „утре” ще живееш,

а устните за твойте устни ще горят,

в душата споменът за теб не ще изтлее,

дори жестоки болки цяла да ме издерат!

 

Пристъпвай тихо, щом от мен си тръгваш,

не ме буди с целува, с „Сбогом”.

Отивай си, отдавна знам, че няма да се върнеш,

на мен ми остави от устните си сладката отрова!

 

Да я отпия, може би, да те забравя,

от болната душа да те изтрия!

И щом след теб на друг не се отдавам,

то по-добре в забвение да се прикрия!

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ...Болката ти е сътворила хубав стих!Поздравявам те!...
  • За да го забравиш "утре",започни да го забравяш днес!/6/
Предложения
: ??:??