Не ме жали… не,
обясни ми ти
как се изгаря от любовна лудост,
обясни ми…
както на глухият какво е музика,
не ме жали
и доброто, и злото
ми покажи,
обясни ми ти
както на слепия какво е цвят,
а болката изпитам ли аз,
не се страхувай,
та нали това искаме ние…
да боли от любов
по-добре от нищо е!
© Петър Петров Всички права запазени
посветен на магията на любовта!
Поздрави!