3.02.2019 г., 22:47 ч.  

По-добри 

  Поезия » Любовна
512 0 0

Нужно ли е да има изневери и лъжи,

да се чудим кой, кого днеска ще излъжи,

защо не станем малко по-добри,

да направим щастливи, нашите дни..

 

Защо не оценяваме нещата, докато ги имаме, 

а се чудим как само да взимаме..

Извинявам се, може би моето мислене е по-различно,

просто гледам с всеки да се държа прилично

да оценявам нещата, за мене това е нещо типично,

може би моето сърце е по-идилично..

 

Но ако поне малко се променим,

всяка лошотия с добро заменим,

света щеше да е по-красив,

нямаше да има тъжни хора, защото всеки щеше да е щастлив !!! 

 

Е.П.

 

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??