Нужно ли е да има изневери и лъжи,
да се чудим кой, кого днеска ще излъжи,
защо не станем малко по-добри,
да направим щастливи, нашите дни..
Защо не оценяваме нещата, докато ги имаме,
а се чудим как само да взимаме..
Извинявам се, може би моето мислене е по-различно,
просто гледам с всеки да се държа прилично
да оценявам нещата, за мене това е нещо типично,
може би моето сърце е по-идилично..
Но ако поне малко се променим,
всяка лошотия с добро заменим,
света щеше да е по-красив,
нямаше да има тъжни хора, защото всеки щеше да е щастлив !!!
Е.П.
© Емил Павлов All rights reserved.