7.05.2009 г., 3:21 ч.

По есенните капки 

  Поезия » Друга
460 0 4

 

                        По есенните капки

 

 

                                    По есенните капки на дъжда
                                    гадая бъдещето си.
                                    Не ми е лесно да съм с теб,
                                    щом знам за другата.

                                    Не вярвам вече на очите ти,
                                    на ласките ти милостиви.
                                    Уж с мен си, а за нея мислиш.
                                    Трудно се прикриваш.

                                    Тъгата е среднощна гостенка 
                                    при мене, не от вчера.
                                    Защо си толкова наивен?
                                    Та Тя е лицемерна.

                                    Рискуваш да загубиш мене.
                                    С нея ще си за кратко.
                                    Прошепнаха ми тази тайна
                                    есенните капки.


© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хей, искате ли и за вас да погадая по есенните капки ?Хересвам обикновените думички, с които се казва много повече, отколкото със сложните !Благодаря ви !
  • Сега е пролет! Вярвай в новата любов!
  • Дими, кажи на лирическата да не вярва на гадания
  • О, браво!
Предложения
: ??:??