26.03.2017 г., 13:56 ч.

По изгрев 

  Поезия » Пейзажна
276 2 4

Възседнах вятъра, да полетя.

Разроших волните му къдри.

Разбрах сега, че се запролети

във мъжките ми мисли мъдри.

 

Сега надежда в мене разцъфтя.

Със слънце утрото ме среща.

А мислите – букетче от цветя,

погалват любовта гореща.

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??