Mar 26, 2017, 1:56 PM

По изгрев 

  Poetry » Landscape
233 2 4

Възседнах вятъра, да полетя.

Разроших волните му къдри.

Разбрах сега, че се запролети

във мъжките ми мисли мъдри.

 

Сега надежда в мене разцъфтя.

Със слънце утрото ме среща.

А мислите – букетче от цветя,

погалват любовта гореща.

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??