8.12.2016 г., 13:56 ч.

По кожата ми няма правила 

  Поезия » Любовна
501 0 9

По кожата ми няма правила, 
вълненията само са изписани. 
А грапавините на желанията 
са само огледални истини


на твоето докосване, на мен, 
когато срещнах първия ти поглед. 
Погуби ме, спаси ме, взе ме в плен. 
А тръпките разказваха история.


И може би изглеждаха от страх, 
настръхнала от твоето присъствие. 
Но само е защото осъзнах, 
че вече няма да съм същата.


Че кожата ми вече няма памет 
за други пръсти, ветрове и устни. 
Че истината гола стене даже 
при мисълта, че може да е късно.

 

19.09.16

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??