20.07.2010 г., 14:44 ч.

По кожата ми тичаше дъхът ти 

  Поезия » Еротична
1749 0 4

По кожата ми тичаше дъхът ти

 

Поисках те…
и се разтворих във съня ти,
прегърнах те,
копнежно-кадифена...
По кожата ми
тичаше дъхът ти,
оставяйки седефени следи
от пламък.
Светът ти
в моя свят се вплете
и ме превърна в ангел,
и във грешница.
И ме заля като вълна
пенлива,
че с вик потънах във очите ти
трепереща.
А ти събличаше последните
неистини,
във огнен танц изваял ме с ръцете си,
и мислите се впиваха несвързани
във устните ти знойни
с дъх на лято.

Страхувах се...
      замръзвах
            и изгарях.

Съмнявах се...
      не вярвах,
            занемях.

Докосвах те,
      желаех те...
           умирах...
и раждайки се,
оцелях.

© Ади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??