10.04.2022 г., 19:51 ч.

По монолози на сърцето на Яна Янкова 

  Поезия » Друга
715 1 1

Не се нуждаем никога от повече

Душите ни са смъртно уморени

От желания, надпревара с времето

От мигове жестоко пропилени

 

Нуждаем се от повече мечти

От истини, които да споделяме

По-хубави и по-щастливи дни

Сърца изпълнени с живот и със обичане

 

И знам, че вътре в нас е този  извор

На обич, на хармония, светлина

Да, той не може нивга да пресъхне

Защото е Божествена искра.

 

Която вложил е с любов у нас Всевищния

чрез свойта светла мъдрост, доброта

Със вещина създал ни е да да бъдем   истински

и  вечно търсещи човешки същества. 

© Росица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??