8.02.2019 г., 1:20 ч.

По музика на светлината 

  Поезия
661 3 7

 

 

                                            По музика на светлината...

 

     Годините са глътки отпити от душата, четяхме по очите, целувахме се страстно

         и пееха звездите, пулсираха прекрасно, а днес очите взираме, звездите са

                                 безсънни, мечтите ни са тихи, пътеките безлунни,

                                        минутите на залеза държат ги още будни.

                                              Сърцето е махало във чашата

                                                      нетленна, душата

                                                         днес ще пие

                                                                за

                                                         мъдростта

                                                          рожденна.

                           от Слънцето привлечена, подобно на Земята

                              танго танцува...по музика на светлината...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??