20.03.2009 г., 11:40 ч.

По пътя 

  Поезия
794 0 13

Отново съм на пътя безпризорен,

гонейки свойте вятърни мелници.

Дните минават във месеци и

търсене на нови понеделници.

 

А пътят е дълъг и пълен с неравности.

За някои даже - безсмислен.

Но аз, въпреки своите странности,

мисля, че той е единствен.

 

С надеждата пак да те срещна,

навлизам във всеки завой,

а след залез отново превръщам се

в пореден среднощен каубой.

 

С годините май примирих се

със скучните, пъплещи делници.

Да очаквам любов - уморих се,

но пък още вярвам във мелници!

© Леонид Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??