3.07.2024 г., 2:01 ч.

По пътя 30 

  Поезия
67 0 0

        П О   П Ъ Т Я   30

 

Поезията е Вечното Интервю,

в което народът винаги има право,да пита,

за Суверена не съществуват въпроси Табу,

Той е на Господа Фаворита.

 

Студиото за интервютата е обзаведено със куплети,

в които са подредени Огнедишащи Думи,

за Любов и Омраза,за Казуси Страшно Заплетени  

и за Суматоха,из която летят коварни куршуми...

 

В студиата модерни, комфортни

се търкалят стари,претоплени сериали,

на Поезията през Тесните Порти

извират Идеи Времето Надживяли.

 

02.06.2024 г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??