11.07.2024 г., 2:03 ч.

По пътя 37 

  Поезия » Друга
88 0 0

     П О   П Ъ Т Я   37

 

Поетите повдигат безброй екзестенциални въпроси,

напрягайки на Духа капацитетната тяга,

като например,на този Свят изобщо защо сме

или защо шапката понякога много яко ни стяга?

 

Отговорите оставят на самотек,

всеки сам за себе си да решава,

дали да се включи в общ,мащабен проект

или солово статуквото си да отстоява.

 

05.06.2024 г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??