11.01.2017 г., 14:47 ч.

По пътя 

  Поезия
357 0 1

Сърцето ми кърви

и няма как да спре...

Страната се топи

и няма накъде...

 

Обществото ни е болно

и вече се овълчи...

Всичко тука е фриволно

и угодно си мълчи...

 

Какво оставяме след нас

на нашите деца?

Ще гледат вероятно във захлас

опустелите градчета и селца...

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??