23.06.2017 г., 10:47 ч.

По „Риголето*“ от Верди, но може и без заглавие 

  Поезия
246 0 0

изоставяне
след употреба - сиреч -
нараняване

 

...................................................................

 

*операта е могла да се нарича и
„Кралят се забавлява“ по Юго,
но е имало цензура

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??