Jun 23, 2017, 10:47 AM

По „Риголето*“ от Верди, но може и без заглавие 

  Poetry
248 0 0

изоставяне
след употреба - сиреч -
нараняване

 

...................................................................

 

*операта е могла да се нарича и
„Кралят се забавлява“ по Юго,
но е имало цензура

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??