25.06.2022 г., 14:21 ч.

По-силна! 

  Поезия » Свободен стих
381 0 1

Когато отново падам,
в гнева си слаба и ранена...
Сякаш сълзата ми
отново се стича солена!
Сърцето ми камък,
а кръвта ми
превръща се отрова!...
Но само в Господ
намирам най-силната опора!
Очите трептят,
писнало им е да се превръщат
в "морски солници"...
А душата ми чака деня,
в който да
разпери свободно

крилете свои
със ангелските птици...

© Ivana Dzhermanska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??