21.06.2016 г., 8:03 ч.

По устните на лятото 

  Поезия
618 2 7

По устните на лятото черешов сок

събира в топли пръски пчелно ято.

На юли изгревът е тъй дълбок,

че пари като отпечатък

на бяла длан във мъжка шепа

и бавно в утрото потича.

Топи се дълго в меден шепот:

Не ме забравяй.

Запомни ме.

И ако можеш,

ме обичай...

© Христина Мачикян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??