26.09.2023 г., 17:07 ч.

По въпроса за размера 

  Поезия » Философска
102 1 0

От твоя
по-голем е моя!
Ечи, ечи, ечи,
нали,
все този аргумент,
и мерят, като инструмент,
творците вдъхновение...

Да, спали са май на течение
мнозина...

Дали е стих, или картина,
са подробности,
във меренето на способности...

А времето усмихва се, то знае,
все пак ще закопае
в забравата си живите класици
оставяйки накрая единици
от цялата тълпа тъй вдъхновена
във меренето си кой кой е сред живота-сцена.

26.09.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??