По залез
Как искам да съм птица, да се рея,
да имам и небето и прибоя,
високо да ме носят ветровете
и цялата земя да бъде моя...
И мой да е оранжевият залез
красиво спрял над всеки град
крайбрежен,
от тук, та чак до топъл Алес,
или на север, до балкана снежен...
05.07.23
Sisidara
© Сиси Всички права запазени