Jul 5, 2023, 7:55 AM

По залез 

  Poetry » Landscape
177 0 0

                  По залез 

 

Как искам да съм птица, да се рея,
да имам и небето и прибоя,
високо да ме носят ветровете
и цялата земя да бъде моя...

 

И мой да е оранжевият залез
красиво спрял над всеки град 
крайбрежен,
от тук, та чак до топъл Алес,
или на север, до балкана снежен...

 

 

05.07.23

Sisidara

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??