4.02.2024 г., 19:12 ч.

По залези 

  Поезия » Пейзажна
94 1 0

По залези
 

По залези небето свечерява
с нюансите на тихото мечтание,
когато няколко звезди трептят
и пълнят сънищата ни със щастие!

 

Тогава е по - истинско красиво
в безкрайното поле възможности,
вечерите ни танцуват живи
сътворяват на деня ни стойностти!

 

Пробудена една романтична фея
със високите звезди говори,
оживяват сънищата с нея 
да бъдат Ден, от звездните простори!

 

По залези в безкрайността на злато
по-влюбена и чиста от съмнения,
сънят в радостна отплата
сътворява Днес в новите трептения!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??