17.04.2009 г., 20:16 ч.

по здрач 

  Поезия
638 0 8


заклещени емоции
необясними
спотайват се зад
рани мними
уж боли пък е красиво
уж ми липсва
чувство пъстрокрило
пък сякаш ми олеква
щом те няма днес
значи утре ще се върнеш
или пък съм се заблудила
и няма повече да ме прегърнеш...
по здрач е най-прекрасно
и крача бавно през мъгла
и ми е някак радостно
че свършва вече днес
и идва пак нощта
макар и леко носталгично
ще изпратя сивата тъга
ще тръгна с крачка отривиста
към спокойна тъмнина

© Виктория Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??