28.11.2007 г., 16:44 ч.

Победата е твоя 

  Поезия » Любовна
563 0 3
Предателко, недей - не питай! Вече знам!
Знам за какво си дошла - да обсебваш!
Нямаш нищо - нито безхаберие, нито срам,
бавно в мене ти се вливаш...

Пропиваш вените ми с твоя мирис,
завладяваш всяка част от моя ум.
Нейде там си и в чистия ми ирис,
- радвай се на големия триумф.

Победата е твоя, но за моя сметка.
Робството е мое, но чрез твоя живот.
И всичко е една фина, паячена плетка,
събрана в думата "ЛЮБОВ".

© Павел Чавдаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??