3.01.2010 г., 19:12 ч.

Побеля 

  Поезия
459 0 1

Утихна поривът лудешки на страстта

и се посипа сняг на мъдростта.

Заглади зъберите и чукарите,

и нрава неудобен на чепатите.

 

 

И стана тихо като във памук -

без болка и пазарен шум.

И без стремеж към съвършенство...

Изчезна някакво вълшебство!

 

 

Утихна вятърът на младостта.

Покри земята сняг на старостта.

И няма вече звън, искри и плам.

Животът си тече съвсем по план...

 

От неизменното начало -

към неизменния финал.

© Фани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??