13.10.2020 г., 8:25 ч.

Почти 

  Поезия » Друга
270 0 2

И ето, минаха години, много.
И дали не бяха, малко повече от десет?
Прецъфтяха и съседските смокини,
притиснати от есента, като с корсет. 

Видяхме сняг, през отминалите зими. 
Не приличаха  по цвят,
 на последните ни три.
Спомените,
 всеки тъмен облак, заличили,
оставят само слънчево, почти.
"Почти" е много кратка дума, всъщност,
и пълна е с мечти, но недовършени.
"Почти" е като край на всяка дързост,
 понечила да се превърне в щастие.

 

Елмаз.Х.
.

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Усеща ли се? Аз не усещам ...
  • И в това "почти" се усеща надежда. Хубаво е!
Предложения
: ??:??