11.06.2008 г., 10:30 ч.

Почти... 

  Поезия » Любовна
511 0 10
           Почти

Почти бях на ръба...
и исках да те опитам...
тъй, както всяка жена -
взема  без да попита!...

Почти бях пияна до теб...
и не можех да ти откажа...
Ти не си чувал "НЕ!"
жената до теб да каже!...

Но ето ме - аз съм тук...
желая те - чак съм луда...
Но на целия свят напук
ти намери си друга!...

Сега съм на гладен пост...
не искам никакъв мачо...
Но намерил към мене мост -
по него аз тръгвам обаче!...

И вече не съм на ръба...
цяла съм в теб потопена...
и няма да любиш жена...
друга - тъй, както мене!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??