10.07.2009 г., 12:44 ч.

Почти 

  Поезия » Друга
434 0 3

Едно фалшиво обещание
почти съм си измислила,
почти съм нарисувала тъгата,
почти съм сплела мислите си
в дълги криволици,
почти съм си довършила нещата,
почти съм недочула
твойте думи, неразбрала,
почти съм си преровила душата,
почти ми е самотно,
а нощта почти е бяла,
почти се е отворила вратата.
И ти почти ми каза,
че мен си ме намерил,
а толкоз дълго търсил си жената,
почти си ме разплакал
и почти бе вчера
любимият, застанал на вратата.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??