23.06.2018 г., 15:17 ч.

Почти еротична приказка... 

  Поезия » Източни форми
637 0 0

 

***
Случайна среща.
Банално объркване.

Като в приказка.                   

***
Многоточие...
Във всяка малка точка

е фантазия...

***
Вдъхновение
в непоетични ръце...

Страстна поезия...

***
Паля огън с дъх,
импулсите препращам...

Погалвам те пак...

***
Тъкмо стигнах върха
и облаците го отнесоха...
 

***
Глътка старо вино.
Мил спомен.

Нов навик...

                       © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??