15.06.2008 г., 12:43 ч.

Почти Еротично 

  Поезия
620 0 2

Почти Еротично

Като пълна чаша искам да изпия

всички сокове на твойто тяло.

С пареща вълна да те покрия

и да почне всичко отначало.

Всяко вдишване да бъде трепет,

всяка ласка - вик екстазен,

да потънеш във  море

от любов и тиха радост.

И езикът ми игрив

да обходи твойто тяло,

да се вихри в танца див

и да почне отначало.

Да събуди в тебе дивото,

да потънеш в мъглата,

да забравиш всичко друго

(даже и софрата).

Да се слеем като в сън

и с душа и с тяло,

да достигнем до върха

и... да почнем отначало!!!

© Маргарита Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??