21.09.2007 г., 13:36 ч.

Почти като приказка 

  Поезия
824 0 22
От звездите ще си взема блясък,
от луната ще си събера финес,
и красива...като Пепеляшка
в полунощ ще се явя пред теб.
Ще танцувам в рокля от сатен,
ще ухая на любов и нежност,
и когато приближиш до мен
ще почувствам твоите копнежи.
С дъх ще разтопя тревогите,
и смеха ще върна да те топли,
а когато видят ни придворните,
ще те скрия в моите ''покои''.
Ще разпусна пламенно косите си,
и невинна,влюбена и жадна,
любовта на глътки ще отпивам
много сладко и ужасно бавно...

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??