19.02.2013 г., 9:04 ч.

* * *Почуках три пъти на твоята врата... 

  Поезия » Любовна
1294 0 7



 

Почуках три пъти на твоята врата –

дали не чу, не знам, но не отвори…

Сега стоя отпред и чудя се сама –

нима голяма грешка сторих?!

Не ме обичай силно – ще избягам.

Не се побирам в ничие сърце.

Че в клетката душата ми се стяга

и вдигам към простора аз ръце.

Събирам ветровете със надежда,

а птиците ми дават своите крила.

Душата ненаситно се оглежда.

 

И Любовта се връща там, където е била.

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??