10.02.2013 г., 14:09 ч.  

Под дъжда 

  Поезия » Философска
360 0 0

Под дъжда



Градът притихнал е! Навън вали!
Вали над стари и над млади.
Вали над ниви, борове, ели,
над чувства живи, чувства нями.

И ти си като чисто нов!.. Дали
след многото житейски листопади
сега поглъщаш въздух без мъгли
напук на всички страхове и драми.

Градът притихнал е. Навън вали.
Внезапен гръм и капките изгарят!
Вървиш далеч от сенки и стрехи,

а във очите ти светкавици догарят.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??