Feb 10, 2013, 2:09 PM  

Под дъжда 

  Poetry » Phylosophy
359 0 0

Под дъжда



Градът притихнал е! Навън вали!
Вали над стари и над млади.
Вали над ниви, борове, ели,
над чувства живи, чувства нями.

И ти си като чисто нов!.. Дали
след многото житейски листопади
сега поглъщаш въздух без мъгли
напук на всички страхове и драми.

Градът притихнал е. Навън вали.
Внезапен гръм и капките изгарят!
Вървиш далеч от сенки и стрехи,

а във очите ти светкавици догарят.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??