20.10.2009 г., 15:52 ч.

Под Дъжда 

  Поезия
636 0 1

"Под Дъжда"

Вървя сама под дъжда,
капките мокрят лицето ми,
отново за тебе мисля сега
и болка нахлува в сърцето ми.

И сълзите текат от очите ми,
тъга душата обгръща,
в миг сриват се мечтите ми
и в прах всичко се превръща.

Вървя, но къде ли отивам,
утеха ли търся в безкрая?
Себе си дори не разбирам...
коя съм, каква съм - не зная...

 

 

От  Ice-Que3n &  sladko_angel4e

  

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??