5.10.2011 г., 12:25 ч.

Под дъжда 

  Поезия » Любовна
1083 0 10

Дъжд заваля, но някак щастливо...

Прегърнати ние вървим по брега,

капките падат в реката игриво

и ни се радват на любовта.

 

От близката кръчма музика чувам,

на танц те каня - отвън, под дъжда.

До мене прилепваш, сърцето усещам

и ласката топла на нежна ръка.

 

Поглеждам в очите ти - радостно греят,

сякаш говорят: "Любов ми дари!"

и аз подарявам с гореща целувка...

... а дъждът все така щастливо вали.

 

04.10.2011 г.



© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??