4.05.2008 г., 6:20 ч.

Под кестените 

  Поезия » Любовна
523 0 4


Под кестените в парка
на мойта пейка аз седя си
и стихове редя отново.
За тебе мисля и мечтая -
да зърна те на цветната алея, в края.

С усмивка лъчезарна,
с очи изпълнени с желание,
да бързаш ти към мен задъхан.
Да приседнеш ти на пейката до мене.

Да ме прегърнеш нежно, страстно,
и да целунеш жадните ми устни.
Да се взреш в очите ми сияйни
и да кажеш: „Ето те и тебе!”

После да си бъбрим ний безкрайно,
напреварвайки се с времето,
че миговете с теб са кратки,
но с нетърпение очаквани.

Ний вечно ще ги пазим
във сърцата пълни с нежна обич.
Вятърът шуми на кестените във листата,
на пейката сме двама, по-влюбени
от слънцето в луната.

02.05.2008г.

© Ин Вел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??