19.09.2021 г., 13:28 ч.

Под купола небесен 

  Поезия
245 0 2

                            

 

Под купола небесен,

духът ми

с красотата се венча.

      Свидетели им бяха 

      пълната луна
      и слънцето 

      на изгрева  безбрежен.
      Природата ликуваше!
      Духът  ми сякаш разтопен
      във облаци далечни  плуваше,
      а красотата редом с мен
      отново тържествуваше!

 

 

 

30 януари 2000
     Алфонс

© Емил Янчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??