25.12.2015 г., 16:51 ч.

Под нулата 

  Поезия » Любовна
472 0 7

 

 

 

                                           ПОД НУЛАТА

 

                                           Спомняш си онази Коледа-

                                           сняг и обич до колене!

                                           От тогава опитваш да си върнеш

                                           поне мене...

                                           Студ е

                                           и не вещае нищо хубаво. 

 

 

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??