Подпийнала и леко вяла,
се разхождам в мисълта си.
И избликват изпод алкохола
хиляди спомени и правя гримаси.
Веднъж бях щастлива, усмихвам се,
друг път честичко съм нещастна - плача.
Понякога съм изнервена и сприхава,
от алкохола доста се плаче.
Но все пак моментното опиянение
ми влияе добре, без съмнение.
И се заричам и утре да пробвам
от тази алкохолна отрова.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени