16.11.2011 г., 11:49 ч.

Под палмата на любовта 

  Поезия » Любовна
707 0 11

 

Градът заспива - дух и тяло

(и смогът в гърлото му хърка),

за сънища е закопнял,

със страсти огнени накъркан.

 

И крачим – романтици двама,

изгубили  се от света -

ти си една страхотна дама,

а аз - танцьор върху мига.

 

Нощта ни спусна малка лодка

с вълните на едно  море -

душите ни са на разходка

край фантастични брегове.

 

Живот за двама да измислим

на остров - с риф от две тела,

и нищо няма да ни липсва

под палмата на любовта...

 

 

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??